Село на Закарпатті закрили на карантин через COVID-19

24.05.2020, 17:46
73372

Село Ворочово Перечинського району Закарпатської області закривають на карантин.

Читайте також: Вірусологи заявили, що пік коронавірусу в Україні варто очікувати восени

Про це повідомляє Закарпатська ОДА у Facebook у неділю, 24 травня, пише Кореспондент.

“У 28 жителів села Ворочово Перечинського району підтверджено COVID-19, за даними Закарпатського обласного лабораторного центру. У зв’язку із цим у Закарпатській ОДА відбулося засідання комісії з ліквідації надзвичайної ситуації. Керівник робіт видав розпорядження, за яким у межах села Ворочово із 24 травня 2020 року встановлять карантинну зону й облаштують контрольно-пропускний пункт на в’їзді і виїзді”, – сказано в повідомленні.

Село знаходиться в передмісті райцентру Перечин, тому тим жителям села, які працюють в установах охорони здоров’я, закладах, організаціях, інших об’єктах критичної інфраструктури, видадуть спеціальні перепустки для переміщення через КПП.

Також заплановано дезінфекційні заходи в житлових, виробничих, навчальних, санітарно-побутових та інших приміщеннях, будівлях і спорудах і здійснюватимуть щоденну дезінфекцію проїжджої частини доріг, тротуарів, прибудинкових та інших територій.

Нацполіції області доручено забезпечити контроль за режимом самоізоляції і карантинними заходами на території Перечинської об’єднаної територіальної громади.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com