Сенцов прокоментував вчинки Надії Савченко

10.09.2019, 18:17
41318

10 вересня звільнені з російського полону Олег Сенцов та Олександр Кольченко провели свою першу пресконференцію після повернення до України. Про це повідомляє «24 канал».

Читайте також: Twitter видалив фейковий акаунт Сенцова

До колишніх політв’язнів було багато різних запитань, одне з яких стосувалось нардепа Верховної Ради XIII скликання Надії Савченко. Журналіст поцікавився, чи чоловіки знають історію еволюції ставлення української громадськості до Савченко – як вона із героя для країни перетворилась на ненависну особу.

Олександр Кольченко відмовився коментувати цю тему, аргументувавши відмову тим, що із ситуацією навколо Савченко знайомий дуже поверхнево.

У свою чергу, Олег Сенцов вже не вперше за пресконференцію наголосив, що не любить коментувати слова і дії інших людей.

″Щодо себе, то скажу, що Надя (Надія Савченко, – ред.) була щирою, і в її щирості я не сумніваюсь. Вчинки, можливо, не завжди були правильними. Щодо того, як вона еволюціонувала, є проста цифра – коли вона вийшла, в день її звільнення її рейтинг був 60%, якщо я не помиляюсь, а на останніх виборах – десята-сота відсотка, тобто що вона вже нікуди не пройшла″, – згадав Сенцов політичне минуле Савченко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com