Серійне вбивство: на Миколаївщині закатували третє подружжя фермерів

16.05.2019, 21:15
25231

На Миколаївщині фермера та його дружину закатували до смерті у власному домі. Загиблі – літні люди. Це вже третє гучне вбивство фермерів в Україні за останні два тижні, йдеться у ТСН.19:30.

Читайте також: На Київщині невідомі скоїли жорстоке вбивство таксиста

Вбитих батька з матір’ю знайшов син. Він приїхав до них зранку і побачив, як з-під воріт тече кров. Батько працював директором сільгосптовариства. Рідні кажуть, що ранком не прийшов на роботу, тому син поїхав дізнатися, що сталося. “Дзвонив татові, він не брав трубку. Він під’їхав, відкрив хвіртку – мама лежить, уже мертва, батько в хаті”, – розказує невістка загиблих Наталя Новицька.

Подружжя лежало у калюжі крові з численними пораненнями. “Усі рани колоті та рублені. У приміщенні все перевернуто. Можна сказати, що проникали саме з метою заволодіння майном”, – каже заступник начальника слідчого управління ГУ НП в Миколаївській області Ігор Дем’яненко.

Загиблі Володимир та Людмила Новицькі. Їм було 71 і 64 роки. Вбивці увірвалися в будинок вночі, коли пенсіонери спали. Перед смертю їх довго катували. Били ніжкою стільця, яку слідчі знайшли у хаті. Жінка вочевидь, вирвалась від катів із хати і втекла у двір. Її вбили біля воріт.

Вночі сусіди нічого не чули. Єдине, кажуть, що було підозріло тихо. У селі загибле подружжя поважали всі. Кажуть, що Володимир Новицький спочатку був агрономом, потім очолив місцеве господарство. Були заможні, але жили скромно.

Поліція відпрацьовує кілька версій: від гастролерів, які ретельно планували пограбування  до місцевих грабіжників, які хотіли легко поживитися. Товариш загиблого каже, що Володимиру погрожували. Що саме вкрали в будинку, встановлює слідство. На пошуки зухвалих вбивць залучили не тільки районні, а й обласні сили поліції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com