“Шахтар” та “Динамо” у нічию зіграли зі своїми суперниками у 1/16 фіналу Ліги Європи

15.02.2019, 09:31
12072

Донецький “Шахтар” зіграв унічию з німецьким “Айнтрахтом” у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи – 2:2. “Динамо” показало такий же результат у грі з грецьким “Олімпікусом”.

Читайте також: На Хрещатику сталася бійка між німецькими та українськими футбольними фанатами (відео)

1/16 фіналу Ліги Європи. “Шахтар” проти франкфуртського “Айнтрахта”. Німецький клуб відкрив рахунок проти “Шахтара” дуже швидко. На 7-й хвилині Хінтеррегер після подачі зі штрафного вистрибнув найвище та пробив у ближній кут. Андрій Пятов не впорався з цим ударом та випустив м’яч просто у власні ворота.

Підопічні Фонсеки із відповіддю не забарилися. Марлос на 9-й хвилині реалізував пенальті, який арбітр призначив  за фол проти Жуніора Мораєса в карному майданчику “Айнтрахта”.

А вже через хвилину радість на обличчях уболівальників донецького клубу зникла. Тарас Степаненко пішов у непотрібний грубий підкат в центрі поля та отримав другу жовту картку від Ентоні Тейлора. Як наслідок, з 10-ї хвилини поєдинку “Шахтар” змушений був грати у меншості.

До кінця першого тайму “гірникам” вдавалося стримувати навали німів, а от одразу по перерві оборонні редути тріснули. На 50-й хвилині зустрічі подачу Йовіча з правого флангу зловив на ногу Філіп Костіч і в один дотик пробив повз Андрія Пятова.

“Айнтрахт” продовжував тиснути, бажаючи збільшити гандикап перед матчем-відповіддю в Німеччині, але не судилося.

“Шахтар” проявив характер і на 67-й хвилині провів разючу контратаку яка завершилася забитим голом. Алан Патрік знайшов простір на лівому фланзі, відпасував на Мораєса, а той видав шедевральну передачу на Тайсона – лідер “гірників” не схибив і виборов для команди нічию у неймовірно складному поєдинку – 2:2, інформує ТСН. Доля путівки до 1/8 фіналу вирішиться наступного четверга, 21 лютого, у Німеччині.

Київське “Динамо” зуміло уникнути поразки у 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького “Олімпіакоса” (2:2).

Підопічні Олександра Хацкевича опинилися в ролі наздоганяючих вже на дев’ятій хвилині – форвард господарів Ахмед Хассан завдав потужного удару з близької відстані точно під поперечину.

Кияни відігралися на 27 хвилині, коли Віталій Буяльський ідеально замкнув простріл з правого флангу від Томаша Кендзьори.

Знову вийти вперед греки зуміли вже під кінець першої половини протистояння. Жилу Діасу вдався неймовірний за красою удар з-за меж штрафної точно в кут воріт Дениса Бойка.

Коли здавалося, що “біло-сині” зазнають поразки, їм на допомоги прийшов Беньямін Вербіч, який на 90 хвилині виграв підбір у межах штрафного та пробив першим ж дотиком точно за призначенням. Таким чином, зігравши в результативну нічию з “Олімпіакосом”, віце-чемпіон України має комфортний результат перед матчем-відповіддю, який відбудеться за тиждень в Києві.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com