“Шахтар” здобув переконливу перемогу у матчі з “Динамо”

31.05.2020, 21:49
74139

Донецький “Шахтар” переміг “Динамо” у матчі 24−го туру української Прем`єр−ліги в Києві з рахунком 3:1. Про це йдеться на офіційному сайті УПЛ.

Читайте також: Український ФК слідом за “Динамо” “спалив” газон домашнього стадіону (фото)

Так, на 19 хвилині зустрічі Сергій Сидорчук забив розкішним ударом від штанги, але головний арбітр зустрічі Катерина Монзуль скасувала гол хавбека киян після перегляду відеоповтору.

У той же час вона зафіксувала фол захисника “Динамо” Дениса Попова на Тараса Степаненко, а сам гравець киян отримав жовту картку.

На 38 хвилині “Динамо” все−таки відкрило рахунок зусиллями Буяльського, який без перешкод поклав м’яч головою у кут, однак через хвилину Марлос зрівняв рахунок, а ще через 29 досвідчений гравець оформив дубль.

Збільшив перевагу “Шахтаря” на 74 хвилині Антоніо Маркос.

За підсумками туру “Шахтар” зміцнив лідерство в турнірній таблиці, а “Динамо” опустилося на четверту позицію, поступаючись “Зорі” і “Десні” за додатковими показниками.

“Підопічні Луіша Каштру (ФК “Шахтар”) ще більше зміцнюють свої лідерські позиції в турнірній таблиці та покращують домашню безпрограшну серію до 31 матчу”, − йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com