Шахтарі влаштували голодування в приміщенні Львівської ОДА

22.01.2020, 08:16
60577

Голови профспілок чотирьох шахт Львівської області оголосили голодування у приміщенні Львівської ОДА. Про це у вівторок, 21 січня, повідомив голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: У Львівській області шкільний автобус потрапив у ДТП: п’ятеро постраждалих

“Голодування на знак протесту проти невиплати зарплат оголосили керівниця Регіональної організації Незалежної профспілки гірників України міста Червонограда Мирослава Кафтан (шахта Лісова), глави ППО НПГУ шахт Межирічанська, Степова і Червоноградська ДП Львіввугілля – Василь Лесняк, Василь Семканіч і Валерій Бабій відповідно”, – повідомив Волинець.

За його словами, четверо голодуючих перебувають у приміщенні Львівської ОДА і не планують залишати будівлю, поки не буде вирішено питання заборгованості перед працівниками підприємства.

Відзначається, що профспілкові працівники вимагають, щоб виконуючий обов’язки голови Львівської ОДА терміново доповів президенту про критичну заборгованість і кризу галузі.

За даними Волинця, зарплатна заборгованість перед ДП Львіввугілля станом на 16 січня становить 317,79 млн грн (грудень, листопад, частково жовтень 2019 року).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com