“Схема розкрита”: журналіст показав скільки витрачає Порошенко на передвиборний підкуп чиновників (фото, відео)

26.03.2019, 16:10
18147

Петро Порошенко не жаліє ніяких грошей для підкупу чиновників України. Кожен з тих, хто підтримує “гаранта” на Президентських виборах отримує солідну доплату, незважаючи на те, що державним службовцям заборонено займатись будь-якою агітацією, а тим паче отримувати за це гроші.

Читайте також: Журналіст викрив підступну схему підкупу виборців Порошенком

Про масштабну схему підкупу чиновників у Київській області повідомив журналіст Тарас Середич на своїй сторінці у Facebook, додавши при цьому фото-підтвердження сум та прізвищ чиновників.

“8 198 512 грн на місяць – саме стільки грошей витрачає Порошенко на передвиборчий підкуп чиновників, і це тільки у Київській області!

Наприклад, з отриманих нами даних випливає, що начальник штабу БПП у Києво-Святошинському районі отримує тисячу доларів доплати. Це – Вадим Гедульянов. Він, до слова, є головою Києво-Святошинської райради. Тобто, займатись агітацією та ще й отримувати за це кошти йому заборонено законом. Але – факт є фактом.

Сергій Клочко – начальник такого ж штабу, але в Обухові. Будучи секретарем Обухівської міської ради, він отримує доплату від БПП трохи менше – 700 доларів.

На камеру ці чиновники авжеж відмовлялись зізнатись, що отримують кошти за свою агітанційну діяльність, але їхні заступники по телефону – все це підтверджують. Ми обдзвонили кілька штабів сітки Порошенка у Київській області, представившись керівництвом штабу, тож діватись – нікуди – схема – розкрита, решта роботи – за правоохоронними органами.

Доволі цікаво, що після кількох розмов із працівниками штабів, до мене зателефонувала така собі Марина Кіян, яка працює у Київській обласній державній адміністрації.

Спочатку я подумав, що це випадковість, але потім виявилось навпаки – це закономірність. Адже першим заступником начальника обласного штабу БПП у Київській області є Алла Шкуро. Вона ж – заступник голови Київської обласної державної Адміністрації. От так співпадіння. До речі, за свою передвиборчу роботу пані Алла отримує 7 тисяч доларів на місяць.

Одним словом – Порошенко не шкодує жодних коштів, засобів та методів аби пролізти в другий тур виборів, а ми все викриваємо і викриваємо”, – написав журналіст.


Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com