Журналіст викрив підступну схему підкупу виборців Порошенком

18.01.2019, 16:13
8141

Журналіст Тарас Середич розповів про схеми передвиборної агітації Петра Порошенка.

Читайте також: Порошенко вибив телефон з рук українця, який намагався з ним поговорити

“Публікую ексклюзивну інформацію із агітаційного штабу Петра Порошенка і одразу ставлю двійку його політтехнологам та соціологам

Уже з 20-го січня по всій Україні запрацюють тисячі агітаційних палаток, де українцям будуть “втюхувати” який же у нас хороший президент та поливатимуть брудом його конкурентів.

Агітатори будуть проводити “липове” анкетування на тему ініціативи Порошенка щодо вступу ЄС та НАТО. Чому липове? Тому що якщо ви проголосуєте “за” – отримаєте від Петра Олексійовича якийсь сувенірчик. Може торт. Ось пряма цитата із його штабу :

“Розписується і ви їй даєте там сувенірчик. В нас будуть сувенірчики…”

Відтак для агітації Порошенко не шкодує жодних грошей. У Києві, наприклад, по дві його палатки будуть стояти біля кожної станції метро. Одна палатка в день обійдеться йому 1200 грн (зарплата двом людям по 600грн за 8 год роботи). Дві палатки – 2400 грн. Це лише на одну станцію. Станцій метро у Києві – 52. Множимо 2400*52=124 800 грн, тобто ПОНАД 4 ТИСЯЧІ ДОЛАРІВ У ДЕНЬ, і це лише в Києві

Наскільки мені відомо, за соціологію та політтехнологів у Порошенка відповідає депутат БПП Ігор Гринів . Тож хочу одразу запитати: А можна було якусь оригінальнішу тему анкетування придумати ?)

Читайте, думайте і робіть висновки, чому Порошенко і його команда не шкодує нічого аби тільки залишитись при владі. Хоча тут нічого й пояснювати не треба – щоб красти наші гроші.

P.S. Нові , ексклюзивні та шокуючі деталі погоні Порошенка за другим президентським строком – уже в понеділок, о 19:20, в Секретні Матеріали”, – пише журналіст.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com