Ще одна популярна туристична країна відкрила свої кордони для українців

9.09.2020, 12:49
83643

Сьогодні, 8 вересня, Йорданія відкрила кордони для іноземних туристів. В країну також можуть потрапити і українці.

Читайте також: Ще одна туристична країна закрила в’їзд для українців

Про це повідомляє Travel off Path.

Національний центр з питань безпеки та кризового управління Йорданії дав дозвіл на відновлення міжнародних рейсів у Міжнародному аеропорту “Королева Алія”, починаючи з 8 вересня.

При цьому Йорданія відкриє кордони не для всіх, а тільки для туристів з 43 країн, які додатково будуть класифіковані на три категорії: червоні, жовті і зелені – в залежності від масштабу спалаху коронавірусу в межах їх власних кордонів.

До переліку “зелених” потрапили 15 країн: Канада, Кіпр, Чехія, Данія, Греція, Гонконг, Угорщина, Литва, Малайзія, Марокко, Польща, Швейцарія, Таїланд, Туреччина і Туніс. Туристи з цих країн повинні будуть по прибуттю в Йорданію пред’явити результати негативного ПЛР-тесту на COVID-19, зробленого не пізніше, ніж за 72 години до вильоту. По прибуттю вони пройдуть ще один ПЛР-тест. При негативному результаті “зелені” мандрівники звільняються від карантину.

До переліку “жовтих” потрапили 7 країн: Алжир, Австрія, Німеччина, Італія, Мальта, Нідерланди та ОАЕ. Гості з цих країн також повинні будуть двічі пройти тест на коронавірус – перед вильотом і після прильоту. Однак незалежно від результатів аналізів, всі вони будуть відправлені на стаціонарний карантин терміном на сім днів, а потім на домашній карантин ще на сім днів.

Ще 20 країн, в тому числі Україна, потрапили в “червоний” список: Бахрейн, Бельгія, Франція, Ірак, Кувейт, Ліван, Лівія, Оман, Катар, Румунія, Росія, Саудівська Аравія, Іспанія, Велика Британія, Україна, США, Єгипет, Судан, Сирія і Ємен.

Туристи з цих країн також повинні будуть здати тести на коронавірус перед вильотом і після прильоту, і незалежно від результатів тестування будуть відправлені на інституційний карантин терміном на сім днів, а потім на домашній карантин ще на сім днів з відстежуючим браслетом.Громадянам України для візиту до Йорданії потрібна віза. Оформити її можна за 2-3 дні в посольстві або ж отримати прямо в аеропорту чи на кордоні. Вартість такої візи – 57 доларів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com