Ще одна європейська країна посилила карантин через коронавірус

28.09.2020, 17:28
85291

Сьогодні, 28 вересня, у Франції почали діяти нові карантинні обмеження через погіршення ситуації з коронавірусом. Посилений карантин буде діяти в Парижі і ще більш ніж 10 містах.

Читайте також: Лише одна область України виявилася готовою до ослаблення карантину

Про це повідомляє Le Figaro.

Як повідомляється, набуває чинності заборона на святкові та розважальні заходи, в тому числі весільні церемонії, фестивалі, студентські вечірки. Барам заборонено працювати з 22:00 вечора до 6:00 ранку. Спортивні зали та центри, які розташовані в приміщеннях, залишаються закритими.

За умови дотримання суворих заходів безпеки роботу продовжують кінотеатри, музеї та театри. Басейни також залишаються відкритими для відвідування.

Минулого тижня міністр охорони здоров’я Франції Олів’є Віра закликав громадян мінімізувати соціальну взаємодію через погіршення ситуації з COVID-19. Він також рекомендував роботодавцям по можливості продовжити дистанційну роботу в тих зонах, в яких загроза поширення коронавірусу особливо висока. Серед таких зон – Бордо, Лілль, Ніцца, Париж і Тулуза.

Зазначимо, у Франції за час пандемії зареєстровано близько 540 тисяч випадків зараження коронавірусом, з них близько 31 тисячі осіб, померли.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com