Що можна подарувати коханому чоловікові чи хлопцеві на День закоханих: десять найкращих варіантів

9.02.2024, 22:00
153947

Вибір подарунка залежить від кількох факторів: смаків чоловіка чи хлопця, ваших фінансових можливостей, бажання дотримуватися традицій Дня святого Валентина. Вам, звісно, видніше, якому презенту кохана людина зрадіє найбільше. Але ми підібрали кілька варіантів оригінальних подарунків на 14 лютого, щоб вам було з чого обирати.

Читайте також: В Лаврі назавжди позбудуться “руского міра”: Київрада ухвалила історичне рішення

Умовно всі подарунки на День святого Валентина можна поділити на романтичні, практичні та оригінальні (або жартівливі). Можна обрати якийсь один напрямок або комбінувати кілька. Наприклад, до практичного й корисного подарунка додати якийсь милий чи романтичний сюрприз.

Романтика та атмосфера кохання

Без святкової атмосфери цього дня ніяк. Коли за вікном все ще зима, хочеться створити максимальний затишок і тепло вдома. Тому якщо ви вирішили святкувати на своїй території, додайте трошки романтики та вечірнього затишку за допомогою свічок, гірлянд, ліхтариків. Налаштує на потрібний лад вечеря зі свічками чи шоколад, приготовлений власними руками. Такий сюрприз для хлопця на 14 лютого точно припаде до серця.

Звісно, крім приємної атмосфери хочеться подарувати коханому і щось більш матеріальне. Особливо важко вибрати подарунок тим парам, які ще не перейшли через букетний період. Тоді до вибору ставляться дуже ретельно і з хвилюванням.

Ювелірні прикраси та аксесуари

Хоча хтось може назвати ювелірні прикраси банальним подарунком, але тут можна використати фантазію, тим більше, що сьогодні є величезний вибір різних подарунків для чоловіків. Звісно, краще не дарувати коханому символ свята – серце. Краще підбирати прикрасу в тому стилі, який носить чоловік. Ось кілька варіантів:

тестильний чи якісний шкіряний пасок – сьогодні існує чимало форм пряжок, тому окрім стандартних моделей, можна знайти голови тварин і птахів, фентезійні мотиви, тематичні, брендовані;

годинник – хоча мобільний телефон замінив багато функцій наручного годинника, проте останній залишається зручним і популярним, іноді він навіть вважається статусним аксесуаром (головне, підібрати під стиль життя і смак чоловіка – фітнес-браслет, розумний годинник, шкіряний чи металевий ремінець тощо);

браслет – чоловічі аксесуари відрізняються суворішим виконанням, можна знайти варіанти зі шкіри, металу, з підвісками чи без;

кулон або підвіска – деякі чоловіки носять прикраси на шиї із задоволенням, головне, підібрати правильний аксесуар (є фентезійні, тематичні, у формі голів тварин чи птахів);

перстень – стильний вигляд мають варіанти з гравіруванням чи мінералом, але тут потрібно враховувати смаки свого коханого.

Їстівні презенти: і не лише своїми руками

Такі сюрпризи входять до переліку недорогих. Звісно, ви можете самостійно приготувати щось смачненьке або придбати подарунок у магазині. Це може бути:

кава або чай – залежно від смаків коханого;

шоколадки – особливо популярними перед Днем закоханих є з милими написами, наприклад, “10 причин, чому я тебе кохаю” тощо);

печиво з прогнозами – жартівливий подарунок;

різнокольорові льодяники – часто продаються у баночках як “ліки” від нудьги, стресу на роботі тощо;

їстівні букети – можна підібрати такі продукти, які любить ваш коханий;

імбирні пряники у формі серця;

шоколад у формі машини, мотоцикла, інструментів тощо.

Що може бути приємнішим, ніж подарувати приємний смак коханій людині? Тим більше, що всі смаколики можна розділити і з’їсти разом за переглядом романтичного фільму.

Подарунок для тепла та затишку

14 лютого – це все ще зима і надворі буває прохолодно. Щоб зігріти кохану людину і подарувати їй часточку тепла, зверніть увагу на такі подарунки до Дня святого Валентина:

домашні капці – стануть чудовим презентом від дівчини, яка турбується про свого хлопця;

плед – ця річ ніколи не буде зайвою;

светр, світшот чи футболка – сьогодні можна знайти якісний друк на одязі, щоб доповнити річ малюнком, який точно сподобається коханому;

теплий халат – він згадуватиме про вас щоразу, коли йтиме з ванни до спальні;

нижня білизна – такий подарунок можуть дозволити собі лише справжді близькі люди, можна обрати оригінальний принт;

піжама – також можна підібрати під смак вашого коханого.

Парні презенти, які сподобаються чоловікові чи хлопцеві

Повз парні сувеніри точно не варто проходити, якщо ви шукаєте оригінальний подарунок на День святого Валентина. Тут можна знайти все, що завгодно: від брелоків до футболок чи халатів. Можна навіть виготовити на замовлення, щоб презент мав дійсно важливе значення для вас обох. Особливо популярними серед парних написів є: “Давай назавжди”, “Mrs.” та “Mr.”, “Він мій”, “Вона моя”, “The King”, “His Queen”, “One”, “Love”, “Моя половинка”, “Мій чоловік завжди має рацію”, “Моя дружина мене любить”. Але ви можете бути оригінальною і створити будь-який принт.

Подарунки з користю для тіла

Це практичні подарунки, які ніколи не вийдуть з моди. Сюди належать піни для гоління, гелі для душу, шампуні й мило. Лише не варто дарувати коханому дешевий гель чи будь-який шампунь. Все ж варто підійти до вибору презенту ретельно.

Наприклад, спробуйте відшукати косметику ручної роботи. Чоловікові можна придбати:

мило у формі пляшки, машини, мотоцикла;

засоби для гоління та після гоління;

набір для догляду за бородою;

натуральний шампунь для волосся.

Зазвичай крафтову косметику ще й оригінально запаковують, що додає особливого романтизму. А ще корисний презент покаже вашу турботу.

Сертифікати та майстер-класи

Не варто забувати і про враження, адже емоції в подарунок – це завжди безцінно. Коханому хлопцеві чи чоловікові на 14 лютого можна подарувати:

абонемент на курс масажу – особливо якщо чоловік багато сидить в офісі чи часто втомлюється;

уроки верхової їзди, їзди на мотоциклі чи квадроциклі – тут усе залежить від смаків хлопця;

сертифікат до улюбленого магазину – щоб він міг купити те, про що давно мріяв;

записування пісні – такий подарунок сподобається музикантові;

урок танців – можна записатися разом.

Оригінальні подарунки на 14 лютого: приємні дрібнички

Існують і недорогі подарунки на День святого Валентина, які принесуть не менше користі та приємних емоцій. Такі дрібниці роблять повсякденне життя яскравішим. Головне – знати про його смаки та хобі. А ось і кілька варіантів:

якісна кава, турка, нова чашка для справжнього кавомана;

набір ексклюзивного чаю і заварник для чаю;

корисні дрібниці в машину для водія;

спортивні аксесуари, якщо чоловік веде активний спосіб життя;

унікальні й оригінальні шкарпетки в подарунковій упаковці;

проєктор зоряного неба для справжнього романтика;

фартух чи кулінарна книга, якщо коханий любить готувати.

Власне, важливо пам’ятати, що річ не в коштовності подарунка, а в його емоційній наповненості. Іноді дотатньо виявити увагу і вибрати щось, що сподобається саме вашому коханому.

Конструктори: це не лише для дітей

Чоловіки люблять робити щось своїми руками. Можливо, ваш коханий з дитинства мріяв про конструктор Лего? Тож чому не подарувати йому його зараз. Та й ви можете вдвох скласти модель, особливо якщо вона дуже детальна і вимагає часу.

Не менш популярними є 3D-конструктори, які містять об’ємні фігурки. Багато з них доволі складні навіть для дорослих. А пізніше вони будуть прикрашати полицю у його квартирі.

Подарувати коханому на 14 лютого можна також і механічний конструктор, за допомогою якого можна створити робота.

Без гумору ніяк: жартівливі подарунки

Гумористичні сувеніри – цікавий спосіб зробити коханому приємний сюрприз на День святого Валентина. Звісно, обирайте презенти з романтичним підтекстом. Це можуть бути:

медаль другої половинки чи грамота “Найкращому чоловікові”;

“чекова книжка бажань” з різними побажаннями, які ви виконуватимете;

настільна гра для двох.

Також незвичайний сувенір можна зробити і власними руками. Адже те, для чого докладаються зусилля, цінується найбільше.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com