Що не можна їсти вранці: найгірші варіанти сніданку

10.06.2023, 23:05
141995

Ранок задає настрій на весь день, саме тому так важливо починати його зі здорового ситного сніданку.Більшість із нас не знають, які продукти ідеальні для сніданку, а які є найгіршим варіантом.

Читайте також:США дають Україні військової допомоги на $2,1 млрд

Про це пише Lifestyle Asia.

Крупи з високоочищених злаків

Злаки  вони містять дуже багато цукру та практично не мають поживних речовин. Так, наприклад, каша швидкого приготування швидко підвищить рівень цукру в крові, не приносячи ніякої реальної користі організму.

Смузі

Починати сніданок зі смузі, не поєднуючи його з будь-якими іншими поживними продуктами, – не найкраща ідея. Лише склянка смузі, особливо якщо в ньому багато фруктів, сприятиме різкому стрибку цукру в крові, а потім – його різкому падінню. Тобто спочатку може здатися, що ви наїлися, але через деякий час у вас прокинеться звірячий апетит, що спонукатиме вас з’їсти багато “зайвих” калорій ще до обіду.

Протеїнові батончики

Ще один некорисний сніданок, який упакований і продається як здоровий варіант, — це протеїнові батончики.  Ці зернові протеїнові батончики містять дуже багато цукру та мало білка. В основному це додані цукри, що робить цей продукт одним із найгірших у цьому списку.

Фруктовий сік

Як і смузі, фруктові соки також містять велику кількість цукру. Можна подумати, що соки краще, ніж кава вранці, але, на жаль, це не так. Соки багаті на поживні речовини та антиоксиданти, але в них також значно менше клітковини, ніж у цілісних фруктах. Отже, краще не варто робити фруктові соки звичним варіантом сніданку.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com