Що принесе нам “рожевий супермісяць”: астрологиня обіцяє зростання злочинності і незабутній секс

25.04.2021, 22:10
96419

Квітневий супермісяць астрологи традиційно називають “рожевим”. Про те, чому цьому астрономічному явищу дали таку  романтичну назву і чого нам від нього очікувати, розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок.

Читайте також: Низька якість сну руйнує сексуальне життя жінки

“Рожевий супермісяць”

Квітневий повний місяць – а в нашому разі ще й супемісяць – називають “рожевим” зовсім не тому, що в цей час супутник Землі забарвлює в рожевий колір, хоча такий ефект теж можливий. Його називають так на честь одного з весняних первоцвітів – рожевого флокса, який має насичений рожевий колір. У різні роки флокси зацвітають в різний час, але незмінно одне – їхнє цвітіння дивним чином збігається з повним місяцем, а в нинішньому році ще і суперповнею.

Вплив Скорпіона негативний…

Нинішній “рожевий” супермісяць відбудеться в знаку Скорпіона, тому можна сказати, що з енергетичної точки зору він буде дуже потужним. І – по-своєму небезпечним. Щоб не постраждати, необхідно дотримуватися важливих правил, прописаних  саме для таких випадків. Під впливом Скорпіона, як правило, активізуються кримінальні елементи, які спеціалізуються на злочинах сексуального характеру. Цей факт необхідно мати на увазі, вирушаючи на прогулянку безлюдними вулицями і провулками ввечері або приймаючи запрошення провести час в незнайомій компанії – це може призвести до найнеприємніших наслідків. Не варто також спілкуватися з агресивно налаштованими людьми – особливо незнайомими і малознайомими, а також тими, хто має репутацією енергетичних вампірів – вони можуть “випити” всю енергію.

…і позитивний

У впливу на наше життя знака Скорпіона є і позитивні боки. Цей час чудово підходить для любовних і сексуальних взаємин, які – за умови їхньої добровільності – подарують масу незабутніх відчуттів. Роман, що почався в цей час, обов’язково буде яскравим.

Повний місяць – і, відповідно, супермісяць – в Скорпіоні сприятливий для працівників правоохоронних органів, передусім  тих, хто розслідує злочини – їм вдасться вивести на чисту воду всіх можливих злочинців.

Що можна – і не можна – робити під час “рожевої суперповні”

Під час будь-якого повного місяця — і особливо суперповні – не рекомендується ставати до реалізації нових проєктів – підвищена емоційність не сприятиме їхньому успіху, скоріше навпаки – призведе до невдачі. Не можна робити великі покупки, проводити серйозні фінансові операції, протипоказані косметичні процедури і хірургічне втручання – через повнокров’я внутрішніх органів великий ризик кровотеч. Бажано уникати надмірної напруженості – як фізичної, так і моральної, не рекомендується з’ясовувати стосунки з близькими і коханими людьми – можна зруйнувати їх без можливості на відновлення.

А ось що можна – і треба! – робити під час “рожевої суперповні”, так це вихлюпувати негативну енергію, звільняючи від її руйнівного впливу душу і тіло. Яким чином це робити, кожен вибирає сам: можна бити подушку або посуд, можна кричати на все горло. Головне, щоб поруч у такий момент нікого не було – сенс такого видовища вони можуть і не зрозуміти.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com