“Щойно була дванадцята Чорнобаївка”: Арестович описав ситуацію на фронті в Херсонській області

1.04.2022, 23:01
116366

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович розповів, що наразі російські війська в Херсонській області стоять на оборонних позиціях, а українські війська – у наступальному процесі.

Про це Арестович розповів у розмові з російським адвокатом та блогером Марком Фейгіним.

В районі Херсона на правому березі займає угрупування російське оборону міцно. І там ситуація перевернулася. Там каналами і дамбами все порізано, які дуже непросто перетнути. І виходить, що ми зараз в ролі того, хто наступає“, – сказав радник голови ОП.

“Це дуже схожа ситуація до тієї, що була у Броварському районі – там теж ріки, канали і дамби – коли російські війська не могли перейти в бік Києва, а ми їх крили. Тепер навпаки ситуація там (у Херсонській області – ред.). Ну, особливо наших не криють, але іноді дістається. Поки що просування там немає, тому що там дуже складна ситуація”, – зазначив Арестович.

“Але російські війська в обороні стоять. Вітаю, щойно була дванадцята Чорнобаївка. За три хвилини до ефіру мені повідомили”, – додав він.

Про черговий розгром російських військ у Чорнобаївці, де розташований аеропорт біля Херсона, підтвердив і голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com