Шість років зустрічався з хлопцем: MELOVIN розкрив деталі особистого життя після камінг-ауту (відео)

14.09.2021, 18:00
100915

Музикант зараз не готовий до серйозних стосунків, а після камінг-ауту на нього обрушився шквал повідомлень від хлопців і дівчат

Український виконавець Костянтин Бочаров, який виступає під псевдонімом MELOVIN, розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту на Atlas Weekend. Про це музикант розповів в ефірі програми “Світське життя”.

Читайте також: Співачка МакЅим вперше розсекретила свою вагу після хвороби: тепер схожа на 12-річну дівчинку

За словами MELOVIN, протягом шести років зустрічався з хлопцем і весь цей час боявся, що хтось дізнається про його стосунки.

Костянтин Бочаров в 13 років зрозумів, що він бісексуал.

“Ти боїшся, щоб не злили твої фото, щоб не злили твою переписку. Ти завжди живеш в напрузі. В 24 роки ти маєш право бути вільною людиною, і не тільки в 24, але і в 13 років … Як мінімум, я нічого не боюся, щоб не злили (після камінг-ауту – ред.). По-друге, мені тепер все одно, як на мене дивляться, що про мене говорять. мені подобається бути таким, який я є. мені подобається зустрічатися з хлопцями і дівчатами , або тільки з дівчатами, а потім з ними розходитися. Санта-Барбара, таке вже було … “, – продовжив український музикант.

MELOVIN також заявив, що зараз у нього немає серйозних стосунків ні з дівчатами, ні з чоловіками, оскільки він не готовий до цього. Після камінг-ауту, як розповів співак, він зіткнувся зі шквалом повідомлень від дівчат і хлопців.

Камінг-аут MELOVIN зробив на музичному фестивалі Atlas Weekend після розриву з бойфрендом, з яким вони зустрічалися шість років.

“Все стало дуже холодним і спокійним, а я людина бурлеску. Мені завжди потрібна емоція. Якщо дуже все спокійно – мені хочеться скандалу, якщо щось дуже скандальне – мені хочеться спокою. Коротше, дуже неоднозначний людина”, – додав співак.

Батьки дізналися про сексуальну орієнтацію сина в кінці 2020 року, коли вони відпочивали в Карпатах. Мама пораділа після визнання музиканта і заявила, що їй “все одно, кого я люблю, аби я був щасливою дитиною”. Батько про бісексуальності сина дізнався тільки після публічного камінг-ауту.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com