Співачка МакЅим вперше розсекретила свою вагу після хвороби: тепер схожа на 12-річну дівчинку

13.09.2021, 21:00
100858

МакЅим дуже схудла через хворобу. Детальніше в матеріалі

Шанувальники досі вважають, що співачку МакЅим врятувало диво після перенесеної хвороби легенів. Нещодавно артистка зізналася, що дуже схудла. За словами зірки, її вага зараз коливається в межах 43-44 кілограмів. Про це знаменитість повідомила у відвертому інтерв’ю ” обережно. Собчак”.

Читайте також: Катя Осадча розплакалась від зворушливого привітання з її 38 річчям (ВІДЕО)

Як зазначила МакЅим, в останній раз вона зважувалася кілька днів тому. Виконавиця стверджує, що швидко йде на поправку і набирає вагу.

“Я дуже швидко набираю вагу. Дуже швидко приходжу в форму. Тим більше, що до мене приходить величезна кількість друзів. З усіх куточків нашої країни і світу мені шлють подарунки, квіти, солодощі. Мій будинок в тортах і кольорах”, – зізнається Марина.

Максим повідомила, що 12 червня прийняла рішення не скасовувати концерт в Казані і вийшла на сцену з температурою 39. Тест на коронавірусну інфекцію, зроблений через два дні, знову не виявив наявності захворювання, проте артистці ставало все гірше температура не падала. Карета швидкої допомоги відвезла виконавицю в клініку, де з’ясувалося, що легені співачки вражені на 40.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com