Школяр з Оклахоми за день врятував двох людей: за це йому присвоїли звання почесного офіцера та помічника шерифа

24.12.2021, 20:30
108004

11-річний Девіон Джонсон з Оклахоми став відомим рятувальним у своєму місті

За один день він врятував свого товариша, який подавився корком від пляшки з водою, а пізніше — помітив і допоміг жінці, яка намагалась вибратися з будинку, який горів.

Про це пише CNN.

Про ці вчинки учня дізналися у школі. Адміністрація висловила йому подяку та нагородила його за героїзм, а місцевий департамент поліції зробив Девіона почесним офіцером. Зі свого боку шериф округу Маскогі надав школяру звання свого почесного помічника.

«Девіон завжди казав, що хоче стати лікарем швидкої допомоги. Він уже почав втілювати мрію в життя», — сказала директорка школи Латріція Докінс.

Читайте також: Боротьба з пандемією, зміцнення оборони та енергобезпеки, – голова виконкому «УДАРу» назвав три кроки для подолання кризи

При порятунку свого друга хлопець він скористався методом надання першої допомоги, який називається прийомом Геймліха. Девіон став позаду друга, обхопив його руками та періодично натискав на задню частину діафрагми. Так, корок змістився і в однокласника відновилося дихання.

Пізніше, того ж дня Девіон побачив, як горить будинок, і жінку, яка намагалася вибратися з нього. Хлопець одразу ж побіг на порятунок, допоміг їй зійти з ґанку та провів до машини.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com