Шматки черепа в підʼїзді: деталі моторошного вбивства жінки на Волині

25.03.2024, 19:32
156319

Зранку 25 березня у Нововолинську на вулиці Василя Стуса виявили труп жінки. Поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний внук загиблої. Вже за декілька годин його затримали.

Читайте також: Галущенко не виключає підвищення тарифів на світло через обстріли енергетики України

Про це повідомляє Поліція Волинської області.

Після повідомлення про знайдений труп на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили, що загибла — 94-річна місцева жителька. На її тілі були видимі тілесні ушкодження. Труп направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Слідчі за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України й розпочали пошуки вбивці.

Після проведення ряду невідкладних слідчих дій та оперативних заходів поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний онук загиблої. Вже за декілька годин його затримали.

Сайт “Конкурент” повідомляв також, що тіло мертвої жінки було понівечене, із розтрощеним черепом. Шматки черепа також виявили у під’їзді.

Досудове розслідування у справі триває. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу зловмиснику.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com