Шмигаль розповів, звідки Україна візьме гроші на своє відновлення

8.04.2022, 09:02
116965

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що створено робочу групу, яка вже активно працює задля наповнення Фонду відновлення України і перші кошти уряд планує отримати вже в найближчі пів року.

Читайте також: За добу “Азов” знищив багато піхоти ворога, танки та склад боєприпасів РФ. Відео

Про це прем’єр сказав у відеозверненні 7 квітня.

“Створено робочу групу, яка вже активно працює по декількох напрямках. По-перше, це арешт російських активів на Заході та передача цих коштів Україні. Єдиної процедури, як це можна зробити, у світі просто не існує, а тому з кожною країною ми працюємо окремо. Але частину цих коштів ми хочемо отримати вже в найближчі пів року, аби почати швидко відновлювати нашу країну”, – розповів Шмигаль.

Він також подякував партерам, які активно продовжують заморожувати рахунки та активи Росії та наближених до Кремля олігархічних груп.

“Так само український народ вдячний за новий пакет санкцій, який запровадили США, Велика Британія, Канада та Австралія. Очікуємо, що в найближчі дні своє слово скаже і Європейський Союз. Ухвалені та запропоновані санкції сильні, але недостатні. Україна розраховує, що світ запровадить потужне нафтове ембарго“, – наголосив голова уряду.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com