За добу “Азов” знищив багато піхоти ворога, танки та склад боєприпасів РФ. Відео

6.04.2022, 22:00
116867

Бійці полку “Азов” продовжують мужньо захищати Маріуполь і, попри нерівні сили, бити ворога та знищувати його техніку

Боротьба за місто триває, і у середу, 6 квітня, українські захисники завдали нових втрат окупантам.

“Азовці” протягом доби підбили два російських танки, знищили склад боєприпасів, та ліквідували багато ворожої піхоти. Про це повідомив заступник командира полку “Азов” Святослав Паламар у своєму щоденному відеозверненні до українців (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Паламар також сказав, що “азовці”, перебуваючи у повній блокаді, на 42-й день масштабного вторгнення Росії в Україну утримують позиції та продовжують боротьбу. Допомагають їм у цьому віра, надія і любов їхніх коханих.

“На сьогодні укладено 5 шлюбів з бійцями полку “Азов”, які боронять Маріуполь. В той час, коли оборонці міста перебувають в повному оточенні та ведуть запеклу боротьбу, дружини наших бійців продовжують вірити, надіятись та любити. Я хочу сказати словами відомого українського пророка, який написав ці рядки два століття тому: “Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями, бо москалі чужі люди, роблять лихо з вами”, – розповів Паламар, процитувавши слова Шевченка.

Читайте також: Привіт, дефолте: РФ провела виплати за євробондами в рублях

“Азовець” наголосив, що те лихо, яке російські фашисти зробили з Маріуполем, важко описати словами.

“Крім всіх тих бомб і ракет, що вони скинули на місто, додалися фосфорні бомби, які вони скидають на наші позиції. Не знаю, що ці виродки хочуть зробити з містом, але вони знищують всіх та все, що залишилося в Маріуполі. Попри все ми продовжуємо боротьбу”, – сказав Паламар.

Нагадаємо, українські захисники в повному оточенні вже 37 днів протистоять постійним авіаційним бомбардуванням, атакам балістичними ракетами, обстрілам із кораблів та наземної артилерії, російським силам, що в 10 разів переважають їхні.

___________________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com