Шнуров заявив про розпуск “Ленінграда” (відео)

13.05.2019, 18:30
24748

У понеділок, 13 травня, скандальний російський музикант Сергій Шнуров офіційно оголосив про припинення кар’єри у гурті “Ленінград” і розпуск колективу.

Читайте також: В Росії хочуть заборонити концерти реперів

Артист провів прес-конференцію, де розповів про підготовку прощального туру гурту, який пройде на стадіонах дев’яти російських міст. Трансляцію конференції вело видання ТАСС на офіційному YouTube-каналі.

“Ленінград” домігся всього, чого міг, отримав усі можливі премії. Далі прагнути нічого. Цим туром ми ставимо велику жирну крапку. Гурт абсолютно російський, тому ні про яке світове панування не йдеться. А тут ми для себе зробили все” , – заявив Шнуров.

Він також додав, що фінальний тур “Ленінграда” почнеться з Калінінграда. У Москві концерт відбудеться 14 червня на стадіоні “Відкриття-Арена”. Говорячи про те, чим він буде займатися далі, Шнуров зазначив, що зможе існувати і поза музикою.

Також Шнур пожартував, мовляв, існує ймовірність, що “Ленінград” буде влаштовувати прощальні тури так, як це свого часу робила Алла Пугачова – йшла зі сцени і поверталася знову декілька разів.

“Хотілося б “прощатися”, як Алла Борисівна. Але от навряд чи у мене так вийде”, – підсумував Сергій.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com