Шольц запропонував Європі повернутися до довоєнного “мирного порядку” з РФ, якщо Путін припинить агресію – ЗМІ

2.12.2022, 13:31
131907

Канцлер Німеччини Олаф Шольц запропонував Заходу повернутися до свого довоєнного “мирного порядку” з Росією і вирішити “всі питання спільної безпеки” після війни в України, якщо очільник Кремля Путін припинить агресію проти своїх сусідів.

Читайте також: 200 метрів під землею та спеціальні ліфти: для Путіна від Москви до Уралу будують секретні бункери – ЗМІ

Про це німецький лідер заявив у виступі на Берлінській конференції з питань безпеки, пише The Times.

У статті зазначається, що Шольц підкреслив, що на сьогодні про відновлення дипломатичного партнерства з Росією не може і йтися, оскільки вона “порушила мирний порядок, над яким ми працювали протягом багатьох десятиліть”. Втім, якщо Путін припинить агресію, то щоб Європа відновила з РФ “мирний порядок”.

“І для Росії це також означає, що вона визнає, що існують відкриті суспільства, демократії, які йдуть зовсім іншим шляхом… Зрештою, з боку країн-членів Європейського Союзу, з боку НАТО агресії немає, і всі питання спільної безпеки можуть бути вирішені і обговорені. Готовність до цього є”, – заявив Шольц.

“Ми можемо повернутися до мирного порядку, який працював, і зробити його знову безпечним, якщо в Росії є бажання повернутися до цього мирного порядку“, – додав він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com