Шуфрич назвав “гастролерами” добровольців та ветеранів АТО (відео)

12.10.2019, 12:51
46672

Народний депутат  Нестор Шуфрич  оскандалився в ефірі програми. Він ледь не “нарвався” в ефірі на ексдепутата Верховної Ради від “Свободи” Юрія Михальчишина, назвавши “гастролерами” добровольців та ветеранів АТО, які прибули у Золоте з метою не допустити розведення військ у населеному пункті. Повідомляє Вголос.

Читайте також: Шуфрич запропонував спробувати його побити після зняття недоторканності (відео)

Скандал між ними виник ефірі ток−шоу “Народ проти” на телеканалі ZIK.

“Я зв’язався з людьми, які спілкувалися з нашими спецпризначенцями на блокпосту. Ви знаєте, що їх обурило? Вони п’ять років стоять на лінії розмежування. П’ять років. Вони не повернулися додому. Втратили своїх друзів. І коли вони побачили, що приїхали гастролери…”, − сказав Шуфрич, якого різко парирував Михальчишин. “Які гастролери? Це офіцери Нацгвардії, які були під Іловайськом та Мар’їнкою. Нестор, зараз получиш! Я кажу тобі. Це офіцери Нацгвардії з орденами за мужність. Які гастролери? Я прошу, щоб про питання війни і миру говорили ті, хто воював, а не розказує про гастролерів”, − заявив Михальчишин.

У відповідь на це Шуфрич запевнив, щоб був на війні довше, ніж Михальчишин. “Я, до речі, там був точно більше, ніж ти!” – заїкнувся Шуфрич. “Да ладно! Скільки ти там був?” − запитав Михальчишин.

“14 разів я там був”, − запевнив Шуфрич. У підсумку Михальчишин попросив не називати “гастролерами” учасників бойових дій. Але Шуфрич зазначив, що апелював до тих людей, які зупинили “бидладзя” на Золотому.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com