Швейцарія відправить Україні нову партію генераторів та обігрівачів

23.12.2022, 20:00
133026

Україна отримає від Швейцарії чергову партію допомоги. Цього разу для потреб українців передадуть 40 обігрівачів та 40 генераторів.

Читайте також: Сенат США схвалив бюджет на 2023 рік із рекордними $45 млрд для України та союзників по НАТО — СBS

Про це сьогодні, 23 грудня, повідомила пресслужба Федеральної ради Швейцарії.

“Швейцарія організовує чергову партію гуманітарної допомоги українцям із 40 обігрівачами та такою ж кількістю генераторів “, – йдеться у повідомленні.

Їх передадуть органам цивільного захисту України та використають у Пунктах незламності. Наразі влада Швейцарії розглядає можливість відправки додаткових поставок допомоги.

Ці поставки є частиною більш широкого плану дій, щоб допомогти українському населенню пережити цю зиму. План, офіційно оприлюднений президентом Швейцарської Конфедерації Ігнаціо Кассісом на конференції в Парижі 13 грудня, передбачає фінансування проектів, спрямованих на швидке відновлення енергетичної інфраструктури та житла в Україні. Крім того, кілька проектів, підтриманих SDC, були адаптовані для задоволення зимових потреб. У листопаді Швейцарія виділила 100 мільйонів швейцарських франків, які парламент схвалив у грудні, на підтримку всіх цих заходів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com