Скалецька висловилась стосовно легалізації медичної марихуани

4.09.2019, 14:10
40354

Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька заявила, що питання легалізації медичної марихуани потребує додаткового обговорення і, можливо, в майбутньому буде розроблено новий законопроект стосовно цього. Про це передає УНІАН.

Читайте також: Нова очільниця МОЗ представила радників

У Скалецької “є багато запитань” до поданого в Раду законопроєкту щодо легалізації медичного канабісу. Вона також прокоментувала інформацію про те, що колишній керівник МОЗ Уляна Супрун виносила на засідання уряду питання легалізації, однак ініціативу заблокував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

“Що стосується позиції Авакова щодо канабісу … ми переговорили в парламенті. Дійсно, є питання, але це не означає, що воно категоричне. Ми повинні просто опрацювати цей момент більш детально, з максимальним обґрунтуванням питання медичного застосування. Якщо ми обґрунтуємо, я думаю, у нас може бути конструктивна розмова. Якщо ми говоримо про законопроект, який був у Раді, то щодо нього багато питань… “, – зазначила Скалецька.

Глава МОЗ додала, що  у депутатів “Слуги народу” є свої ідеї з цього питання і, можливо, ми побачимо ще один законопроект у цій сфері.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com