Скалічили сотні життів: командирів військової частини у Дніпрі викрили у жахливих злочинах

28.01.2022, 16:04
110189

Командування військової частини Національної гвардії у Дніпрі, де 27 січня відбулося масове вбивство, звинуватили у низці серйозних злочинів.

Читайте також: Загиблі пишались службою, а 35-річну жінку розстріляв, бо не випускала: що відомо про жертв та стрільця з Дніпра

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова громадської організації «Міжнародний центр допомоги» Сергій Косяк, передає УНІАН.

За його словами, з ним зв’язалися військовослужбовці даної частини.

«Свідки злочинів командирів частини 3021 НГУ, де стався розстріл військових, готові дати інтерв’ю про злодіяння командування, – написав він. – Сьогодні до мене звернулися хлопці, які служили у військовій частині…»

При цьому він опублікував розповідь військових без змін: «Є численні випадки неправомірних дій з боку командування нашої частини. Командири доводили строковиків до самогубства, потім приховували факти та навіть отримували підвищення по кар’єрі.

Систематично гнобили «незручних» – давали накази начальникам молодшої ланки, щоб ті налаштовували колектив один проти одного, під страхом, що звільнять, відправлять на губвахту.

Фізична розправа, погрози, психологічний тиск… Скалічити життя і здоров’я солдата було нормою. Примусово закривали у психіатричній лікарні, підробляли документи, незаконно звільняли неугодних. І багато іншого відбувалося за колючим дротом цієї частини».

За словами тих, хто звернувся, командири військової частини скалічили сотні людських доль. Свідки злочинів командирів цієї частини, готові розповісти про це: «Зараз сколотилася невелика група активістів потерпілих від нестатутних відносин. Один з активістів, якого я давно знаю, і надавав психологічну підтримку під час його принижень у цій військовій частині, попросив мене написати це звернення. Також вони просять, відгукнутися тих, хто стикався з подібними випадками неправомірних дій з боку начальства. Будемо спільними силами працювати над цією проблемою. Щоб надалі подібних ситуацій, як сьогодні, не було».

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com