Скандал у запорізькому морзі: рідні складають тіла померлих від коронавірусу просто на підлогу

26.11.2020, 13:13
90092

В Запоріжжі родичам померлої від коронавірусної інфекції довелося самим заносити тіло в морг №4. При цьому, тіла людей зберігаються не в холодильних камерах, а просто на підлозі. Трупи навіть не всі знаходяться в пластикових мішках. Деякі лежать оголені з ганчірками на обличчях. Про це розповіла правозахисниця Ірина Суслова на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: Після жорстокого побиття, у лікарні Запоріжжя помер “азовець” Олег Черевко (фото)

Жінка уточнила, що інцидент стався в сім’ї координатора жіночого руху “За майбутнє” Світлани Крюкової, у якої від COVID-19 померла 83-річна свекруха.

Родичі померлої готувалися до похорону, коли їм зателефонували з моргу і повідомили, що потрібно до нього під’їхати. Коли вони приїхали, то з’ясувалося що потрібно, щоб вони занесли тіло померлої з машини всередину будівлі, оскільки бригада супроводу складається з медсестри і водія.

Синам покійної довелося купувати захисні костюми і нести тіло матері в морг самостійно. Але це ще був не весь жах. Морг виявився закритим. Патологоанатом у телефонній розмові заявив, що він працює сам, оскільки його помічник заразився коронавірусом, а решта звільнились.

При цьому у патологоанатома два законних вихідних. Але це єдиний морг, який приймає тіла померлих від COVID-19 з усієї області.

Коли чоловіки зайшли в морг, то побачене їх просто шокувало. На підлозі хаотично лежали тіла людей, і не було ні однієї холодильної камери.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com