Скандальна ексречниця ДПСУ знов похизувалась новими фото з відпочинку: з конем, бокалом та в авто (фото)

17.03.2023, 22:00
137504

Колишня речниця прикордонників Іванна Плантовська, яка на початку січня стала фігуранткою гучного скандалу через публікацію своїх оголених фото на елітному відпочинку, днями влаштувала бурхливу суперечку з тими, хто почав коментувати її чергові нові світлини  в соцмережі.

Читайте також: Пентагон може скасувати польоти своїх дронів над Чорним морем – CNN

Як з’ясувалося, ці суперечки з дописувачами з’явилися після того, як Плантовська опублікувала на своїй сторінці в Facebook нові фотографії з закордонного відпочинку.

Якщо початок нового року Плантовська зустрічала в Парижі, то цього разу, згідно геолокації на фото, вона зустрічала початок весни в австрійському ресторані та в автомобілі на вулицях Варшави.

На нових фото любителька курортів була вже не оголеною, але на них знову звернуло увагу багато користувачів. Декілька десятків людей вирішили висловити те, що думають про Плантовську, яка їздить відпочивати за кордон та хизується цим публічно під час війни.

Наприклад, один із користувачів так прокоментував новий відпочинок Плантовської в закордонному ресторані: “Ще і які гульки влаштовувала в Парижі, коли по Києву летіли ракети. Чомусь прості дівчата, які служать, не мають таких можливостей”.

На деякі з коментарів Плантовська відреагувала, достатньо різко відповівши дописувачам.

Як виявилося, цього разу на захист колишньої прикордонниці виступила жінка з ідентичним прізвищем, яка назвалася матір’ю Іванни.

“Моя донька і моя гордість”, – написала під одним із фото у відповідь на безліч негативних коментарів Ірина Плантовська, яка назвалася матір’ю Іванни.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com