Скандальна фотосесія оголених дівчат у Дубаї: учасницею виявилася відома українська ведуча

2.11.2021, 16:51
104210

Учасницею скандальної оголеної фотосесії на балконі готелю в Дубаї виявилася відома українська ведуча, модель Ліка Лев.

Читайте також: У Дніпрі мати зі старшим сином побили вчительку, яка зробила зауваження меншому сину

Упродовж певного часу дівчина була ведучою модного українського телеканалу FASHIONTV UA. Також вона стала учасницею трендового шоу “ФешнРеаліті”, головними героїнями якого є світські діви столиці, відомі блогери, а також переможниці конкурсів краси, пише ТСН.

Нещодавно з’ясувалося, що саме Ліка Лев є знайомою того самого Віталія Гречина, організатора скандальної вечірки у Дубаї. Як відомо, на цьому “бенкеті” були присутні десятки дівчат, які брали участь у відвертих вечірках повністю оголеними на чолі з самим організатором. На одній із таких вечірок була і Ліка Лев, яку учасниці українського реаліті-шоу вирішили вигнати через зіпсовану репутацію.

У новій серії реаліті-шоу Ліка Лев розповість усю правду про схожі вечірки у стилі ню та знайде виправдання своєї присутності на заходах цього формату. Проте іншим учасницям реаліті її версія правди не сподобалася, тому вони ухвалили колективне рішення вигнати її з шоу.

До речі, учасниці реаліті впізнали свою колегу за татуюванням на середньому пальці у вигляді єдинорога – саме з таким же татуюванням і на тому ж пальці була і дівчина, фото та відео якої топлес доступні користувачам Інтернету в репортажах про скандальні вечірки у стилі ню.

Нагадаємо, що у квітні цього року в Дубаї затримали 40 дівчат, які знімалися повністю оголеними на балконі. Як з’ясувалося, вони брали участь у рекламі на замовлення одного з місцевих мешканців. Це стало шоком для Об’єднаних Арабських Еміратів, де можна потрапити до в’язниці навіть за поцілунки чи вживання алкоголю в громадському місці.

Моделі, які були затримані в Дубаї за порушення законів про громадську порядність, в основному з України. Інші дівчата – з Росії, Білорусі та Молдови.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com