Скандальне відео із матір’ю загиблої 4-річної Лізи у Вінниці: в ОП відреагували на інцидент

17.07.2022, 23:12
124058

На Банковій відреагували на інцидент зі скандальним відео з лікарні із постраждалою жінкою, доньку якої вбили російські війська під час обстрілу Вінниці.

Читайте також: Росія випускає по Україні “розумні” ракети: Жданов пояснив, чому не завжди спрацьовує ППО

Заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко обурився історією із постраждалою матір’ю, яка втратила  дитину під час ракетного обстрілу Вінниці, та тим, як у гонитві за сенсацією громадяни часто втрачають людське обличчя.

Про це Кирило Тимошенко заявив у ефірі телемарафону 17 липня.

Він нагадав, що раніше головний лікар медзакладу, куди ушпиталили постраждалу жінку, повідомляв, що її не сповістили про те, що донька померла. Медик також застерігав від стресових ситуацій, тому що постраждала – у дуже важкому стані.

“У соцмережах я бачу, як один з журналістів чи блогерів, не знаю хто це, заходить до Ірини – поки що встановлюється, як він туди (до лікарні – ред.) потрапив, розповідає жінці про цю подію, про те, що вона втратила дитину, знімає це і викладає в соцмережу”, – сказав він.

Тимошенко закликав всіх бути людяними і не робити сенсацій на трагедіях. І назвав інцидент з публікацією відео неприпустимим.

“Я всіх закликаю бути людяними і не робити те, що робиться зараз, це дуже важка і трагічна ситуація для будь-якої матері, для будь-якого українця. Не треба так, будь ласка, робити, давайте будемо просто людяними, тому що жінка втратила свою дитину”, – закликав заступник керівника ОПУ.

До слова, інцидент стався після того, як фіксер італійської громадської телекомпанії RAI News 24 опублікував у своєму Facebook відео із Іриною, яка втратила дочку й сама зазнала тяжких поранень під час ракетного удару РФ по Вінниці. Публікація викликала критику в Мережі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com