Скандального главу Федерації велоспорту звільняють з посади за приниження спортсменки Соловей

13.07.2019, 15:15
32949

Президія Федерації велоспорту рекомендувала виключити зі складу організації її президента Олександра Башенка, який нахамив спортсменці Ганні Соловей. Таке рішення ухвалили на засіданні 12 липня, пише Громадське.

Читайте також: У Києві зібралась акція на підтримку Ганни Соловей, яку публічно принизив президент Федерації велоспорту (фото)

Так, члени президії визнали, що поведінка Башенка несумісна з членством у федерації, тому рекомендували виключити його з її складу. Таким чином, якщо Дирекція організації підтвердить це рішення, Башенко більше не буде президентом Федерації велоспорту.

У цьому випадку виконувати обов’язки очільника організації буде віце-президент Андрій Гривко.

На 20 серпня призначена конференція Федерації велоспорту, на якій упродовж 30 днів мають обрати її нового президента.

Як відомо, нещодавно українська велосипедистка Ганна Соловей, яка виграла «золото» Європейських ігор у Білорусі, була обурена тим, що Федерація велоспорту України на своїй сторінці у Facebook привітала з цим досягненням не її, а голову Київської міської федерації велоспорту Сергія Мухомора, який за словами Ганни, не має стосунку до її перемоги. За це їй нахамив президент Федерації велоспорту України Олександр Башенко.

Соловей вимагала його відставки, а сам Башенко погрожував виключити Соловей з національної збірної.

4 липня під Міністерством молоді та спорту близько 100 людей вийшли на мітинг “Геть Башенка” та вимагали його звільнення.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com