Скандального шкуродера Святогора жорстоко побили невідомі (фото)

22.02.2019, 12:12
13301

У Києві невідомі напали на відомого шкуродера Олексія Святогора, який веде пропаганду щодо жорстокого поводження із тваринами, труїв собак і писав про це у соціальних мережах.

Читайте також: На Житомирщині підлітки жорстоко побили однолітку (відео)

Інцидент трапився ввечері 21 лютого після засідання суду в його справі неподалік метро “Лук’янівська”, йдеться у повідомленні  на сайті “Вільне слово”. Цей ресурс вказаний на сторінці шкуродера як попереднє місце роботи.

Невідомі нібито вдарили Святогора чимось по голові, збили з ніг та продовжили бити. Із розбитою головою чоловіка доправили до лікарні. Оприлюднені і його фото із закривавленим обиччям та вже у бинтах.

Також у повідомленні йдеться, що Святогору буцімто розбили ноутбук та розірвали одяг.

На сайті столичної поліції є повідомлення про побиття чоловіка неподалік метро у Шевченківському районі, однак не вказується прізвище постраждалого.

“Правоохоронці опитали заявника та свідка інциденту. З їх слів, нападників було двоє, вони були у темному одязі. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За вчинення такого правопорушення передбачено до восьми років позбавлення волі”, – йдеться в тексті.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com