Скандальну Геращенко викликають у комітет з питань етики, через її висловлювання про “зелених чоловічків”

12.09.2019, 12:11
41651

Народну депутатку від опозиційної фракції “Європейська Солідарність” Ірину Геращенко викликають на засідання комітету Верховної Ради з питань регламенту та депутатської етики, яке відбудеться сьогодні, 12 вересня, через її вислови з трибуни Парламенту 10 вересня.

Читайте також: Геращенко заявила, що партія Порошенка переходить в опозицію

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook сама нардепка.

“Друзі, тут мені “слуги” хочуть влаштувати публічну порку за висловлювання і викликають “на ковьор”. Примітнно, що у відповідь на грубе порушення новим спікером регламенту я виступила емоційно й образно, але чортами нікого не називала й жодного прізвища чи назви фракції не згадувала. Та, за Фрейдом, народ перезбудився.

Що я тут можу сказати. В нас поки що є свобода слова і свобода висловлювання. А на місці регламентного і вождів слуг, я б зайнялася своїми власними кнопкодавами. Які в перші два дні роботи , після криків – воплів про нові обличчя і нову роботу, накнопкодавили більше за весь попередній парламент. Прийдеться завтра написати заяву.  Тим більше , що це реальне порушення Конституції і регламенту, а не дитячі образи слуг”, – написала Геращенко.

Читайте також: Геращенко заступилась за Зеленського перед спікером МЗС PФ Захаровою

Додамо, 10 вересня Геращенко порівняла парламентську більшість із російськими “зеленими чоловічками”, які п’ять років тому захопили Крим. Вона також висунула вимогу, щоб спікер Ради Дмитро Разумков “заспокоїв свій югенд” і не дозволяв депутатам перекрикувати опозицію.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com