Скандальні ANNA MARIA зібрались на “Новую волну” в Росію від України

26.04.2019, 18:09
22636

Дует ANNA MARIA (Анна та Марія Опанасюк), який під час нацвідбору на “Євробачення-2019” шокував позицією щодо анексії Криму Росією, братиме участь у конкурсі молодих виконавців “Новая волна”.

Читайте також: У мережі гурт ANNA MARIA назвали колаборантками через їх позицію про Крим ( відео)

Відбір учасників на “Новую волну” проводили у Москві, а сам конкурс, який раніше відбувався у Юрмалі, Латвія, від 2015 року організовується у російському місті Сочі, пише ТСН.

Учасниці дуету розповіли, що після “Євробачення” почали подавати заявки на міжнародні конкурси, де могли б представляти Україну. Артистки зазначили, що вони вирушають не на російський, а на міжнародний конкурс.

“Зовсім нещодавно ми спілкувалися з Андрієм Данилком якраз на цю тему. І він сказав: “Якщо кожен раз думати, а хто що скаже, то можна у підсумку так нічого і не зробити!”. І він дуже прав у цьому. Ми вдячні йому за його поради. Ми їдемо не на російський конкурс, а на міжнародний! Ми їдемо показувати красу української музики й голосу до всіх, хто готовий сприймати й слухати”, – прокоментували Анна та Марія, пише “КП” в Україні”.

Другим учасником, який представлятиме Україну став співак Тарас Присяжнюк.

Конкурс “Новая волна” відбудеться у Сочі, Росія, від 24 по 29 серпня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com