Скандальний голова Закарпатської ОДА хоче стати нардепом від Луганщини

14.06.2019, 13:50
29165

Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала кандидатуру одіозного політика Геннадія Москаля по 106-му виборчому окрузі у Луганській області на позачергові вибори до Верховної Ради.

Читайте також: Свіже соцопитування: “Голос” знаходиться на межі проходження до Ради, “Слуга народу” набирає підтримки

Згідно інформації на сайті ЦВК, Геннадій Москаль ввійшов до списку самовисуванців, які балотуються до парламенту по 106-му окрузі.

“Перелік кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в одномандатних виборчих округах, утворених у межах Луганської області. Одномандатний виборчий округ № 106. Москаль Геннадій Геннадійович, народився 11 грудня 1950 року в селі Задубрівка Заставнівського району Чернівецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування”.

Як відомо, цей округ знаходиться у місті Северодонецьк, Луганської області. Саме тут Геннадій Москаль працював до того моменту, як перейшов на Закарпаття.

Мабуть Москаль надіється на свій луганський авторитет, адже саме після роботи у Луганській області Геннадій Геннадійович став зіркою інтернету через свої різкі висловлювання.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com