Скільки російських окупантів перебувають в Україні: Наєв відповів

7.10.2022, 21:33
128821

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв заявив, що зараз на території України перебувають близько 162 тисяч окупантів.

Читайте також: Росіяни використовують «шахеди» для терору, вони не вплинуть на хід війни, – ISW

Про це Наєв розповів в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.

“На початку збройної агресії було близько 90 БТГ загальною чисельністю близько 140 тис. осіб. Станом на зараз на території України діє близько 120 БТГ загальною чисельністю близько 162 тис. осіб”, — розповів він.

Водночас генерал-лейтенант додав, що Росія створює лише уявну потужність своєї армії.

“В РФ більш уявна потужність, показуха. Їхні командири завжди росли по службі лише завдяки лояльності до військово-політичного керівництва Росії, до своїх командирів, і по службі у них просувалися не ті, хто спроможні, професійно підготовлені, а ті, хто гарно каже щось добре своєму начальнику, закриває очі на свої прорахунки і подає як свій успіх”, — підкреслив Наєв.

Також він додав, що забезпеченість російських військових боєприпасами знизилася.

“По ракетах у них є проблема з “Іскандерами” і з ракетами до систем “Точка”, це факт. Також є проблема з реактивними снарядами до систем “Смерч” і “Ураган”. Вони здійснюють підвезення цих реактивних снарядів, зокрема з території республіки Білорусь. Тобто збройні сили Білорусі віддають їм ці снаряди. Щодо ствольної артилерії, мінометів, то на снарядний “голод” (армії РФ — ред.) ми не розраховуємо”, — сказав Наєв.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com