“Скоро в під@раси запишуть”: у ЗМІ потрапила переписка пранкера “Джокера” з нардепом Тищенком

4.11.2019, 16:48
50409

У розпорядженні журналістів  опинилося листування пранкера ″Джокера″, який видавав себе за генпрокурора Руслана Рябошапку з нардепом Миколою Тищенком. У переписці мова йде про ситуацію всередині фракції, про його протистояння з Ткаченко а також про гроші в конвертах для депутатів президентської партії. Про це пише ″Страна″.

Читайте також: Обурився через квитки на “Квартал 95” у Раді: Тищенко розповів про конфлікт з Скориком

Судячи з дати, що на скрінах, початок переписки Джокера з Тищенком був минулого пленарного тижня напередодні секс-скандалу з депутатом  Яременком.

Джокер представляється Тищенку як генпрокурор Руслан Рябошапка. І починає вести з ним відверту розмову про  політичну ситуацію.

Тищенко-ресторатор почав активно переписуватися. Він відверто описує важку внутрішню ситуацію у партії,  ділиться непростими роздумами про своє майбутнє, яке може бути дуже важким, якщо і далі все так буде йти.

″Бізнесу п@дець без мене. Ім’я топчуть в хлам, думав команда, як сім’я, колектив всі один за одного.   Просто ху @ ею, дружина плаче, кожен день говорить, що мене посадять, як далі не розумію″, – пише Тищенко “генпрокурору” і перераховує курйози його публічного іміджу як політика, який почав з “дурня” і по всьому, як прогнозує Тищенко, закінчитися “пид … сом”.

″Спочатку я дурень, потім насос, потім наркоман, потім Добкін, потім за АТО з Ярошем за закон 2045-1 зарубався, тепер я смотрящий (мова йде про чутки, які розганялися в ЗМІ, що Тищенко, нібито, призначений” смотрящим “за Києвом.-), скоро в пі …. запишуть″.

Окремий “п @ здец в партії”, за словами Тищенка – екс-гендиректор 1 + 1 Олександр Ткаченко, наділений “манією величі”.

В одному із скрінів стає ясно, що таке відношення в Слуг народу до Ткаченка не тільки у Тищенка. Пранкер зауважив, що у Ткаченка нульові шанси перемогти на виборах у столиці. На що Тищенко прямо повідомляє, що з Ткаченком партія Слуга народу “про @ бет вибори в Києві “і розкриває пару цікавих деталей.

Він підтверджує інформацію,  що чутки, які дискридитують ресторатора про він є “смотрящім” у Києві  через ЗМІ запустив саме Ткаченко, щоб помститися за те, що він чинив опір створенню міжфракційного об’єднання (МФО) “Новий Київ”.

″Я йому не підписав його сраний МФО, ну і люди (мажоритарники стрєманулися), так він побіг до Бродського Міши (мова йде про власника сайту” Обозреватель “Михайла Бродського. – Ред.). А Бродський партнер Третьякова Саші (я його виграв на 219-ом) той, що кум Луценко !!!) і тд, він же партнер Ткаченко в 1 + 1″.

Тищенко весь час скаржиться пранкеру на відсутність партійної дисципліни, і пропонує “Рябошапці” встановити її разом. ″Зрадник на зраднику″, – характеризує Тищенко ситуацію у фракції.

Але далі розмова заходить про  зарплати в конвертах.

Пранкер Джокер провокує Тищенка на відверту розмову на цю тему і повідомляє депутату, що його однопартійці хотіли писати заяву про те, як він роздавав зарплату в парламенті, на що Тищенко всього лише запитує, а чи багато їх було?

Пранкер продовжує нарікати на депутатський корпус, наповнений зрадниками і стукачами і звертається до Тищенка з філософським питанням: ″Бля..ть, ти розумієш рівень п @ дарасів після того, як їм дали бабуки (видали зарплату в конвертах. – Ред.), Людей 20 пішло зливати інфу і стукати, ті хто взяв головне″.

Тищенко продовжує бесіду :″Я в школі на уроці історії запитав вчителя: чому не втримали Україну. Він говорив: я маленький, не розумів … ось сука розумію″.

Генпрокурор повідомляє Тищенку, що його могли записати на відео в той момент, коли він роздавав гроші і просить його придумати щось, щоб особисто він не роздавав депутатські гонорари. Тищенко просить пораду, як це зробити. ″Скажи пліз, поміняю тактику″.

І намагається з’ясувати в липового прокурора, хто конкретно з однопартійців на нього доніс.

Зайшла мова і про депутата Медяника – ще одного героя папараціонних розслідувань . Всупереч очікуванням, Медяника не виключили з фракції, а сам інцидент залишили безкарним. Тищенко розповідає генпрокурору, що Медяник стояв перед ним на колінах, намагаючись пояснити, що справи йдуть інакше.

Скріни переписки Джокера і Тищенка йдуть в хронологічному порядку:

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (1)

  • Так він і є якийсь під@р

  • Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com