Слава Камінська заступилася за російську мову і заявила, що не повернеться до України

14.06.2023, 21:02
142214

Українська співачка Слава Камінська публічно заступилася за використання російської мови та заявила, що не планує повертатися до України.

Читайте також: Брат учасника Quest Pistols Антона Савлєпова потрапив до російського полону

Скандал довкола артистки виник після того, як вона в Instagram опублікувала скриншот 10 статті Конституції України, де йдеться, що в країні державна мова – українська, утім можна вільно використовувати російську та інші мови нацменшин.

“Поясніть мені, законослухняні громадяни. Лижі не їдуть?” – підписала скриншот Слава.

Утім, користувачі обурилися в Мережі. Камінській дорікнули, що в Україні йде війна, яку вороже розв’язалася Росія. Окупанти, які щодня обстрілюють українські міста та вбивають невинних людей, спілкуються та віддають накази російською мовою.

У коментарях під дописом виконавиця почала сперечатися з незадоволеними підписниками. Вона заявляла, що це її вибір спілкуватися російською: “Це мова, якої мене вчили в садочку, в школі. Якщо якісь дегенерати розмовляють мовою, якою розмовляю і я, то це їхні проблеми! Але в жодному разі не мої. Це також наша мова, чому я маю віддавати її якимсь покидькам із Росії? Це моя мова від дитинства”.

Славі Камінській дорікали не лише у коментарях, а й в особистих повідомленнях. Зокрема, користувач поцікавився у співачки, навіщо вона зараз розганяє мовне питання.

На що артистка відповіла, що спілкувалася раніше російською і буде продовжувати це робити. Ба більше, виконавиця заявила, що взагалі не збирається повертатися до України. Скриншот їхнього листування з’явився у видання NV Life.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com