Сліди побиття, фейкове відео та гроші від криміналітету: з’явилися нові подробиці смерті мера Кривого Рогу

18.08.2021, 09:40
98946

На тілі загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова були ознаки насильства, які нагадують сліди від побиття.

Читайте також: У Криму спалили Rolls-Royсе дружини колишнього радника Путіна вартістю майже у пів мільйона доларів

Про це у коментарі “Сьогодні” сказала депутатка міської ради Кривого Рогу Вікторія Третяк.

Депутатка заявила, що на фото покійного Костянтина Павлова, які їм показали, були сліди від удару рукою або кулаком. Вікторія Третяк також сказала, що місцеві поліцейські не оглядали тіла аж поки не приїхали правоохоронці зі столиці.

“Не стало речей, які там були – його електронна сигарета, сама зброя лежала вже по-іншому. На питання, чому сорочка розірвана на грудній частині – якщо придивитися на фото, там є маленька дірочка, саме від пострілу. А знизу – діра, яка могла бути, якщо смикнути і розірвати”, – додала Третяк.

Також депутатка припускає, що відео із камер спостережень, яке опублікували в Мережі, може бути фейковим, оскільки є багато підозрілих моментів, зокрема те, що на відео міський голова вчиняє самогубство без шкарпеток, тоді як його труп знайшли вже у шкарпетках. Також нібито якість відео дуже погана і це попри те, що Павлов недавно встановив нові камери спостереження.

Джерела видання в МВС та Нацполіції Дніпропетровської області повідомили, що правоохоронці уже знають причини самогубства мера Кривого Рогу, їм відомо з ким він переписувався у день трагедії та є повне відео із камер спостережень.

“Павлов брав участь в місцевих виборах 2020 року, на фінансування своєї виборчої кампанії ймовірно залучав кошти зокрема кримінальних структур, які не зміг повернути. Ймовірно слідство припускає, що саме це стало причиною суїциду”, – повідомило видання.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com