Словаччина закрила кордони через коронавірус

13.03.2020, 13:33
66352

Акціонерна компанія “Укрзалізниця” у відповідь на оголошення Словаччиною надзвичайного стану через коронавірус і припинення пасажирських міждержавних перевезень на всіх пунктах перетину кордону з усіма сусідніми країнами з метою обмеження поширення захворювання також повідомила про тимчасове припинення пасажирського залізничного сполучення з цією країною, починаючи відсьогодні з 7-ї години ранку, повідомляє УНІАН.

Читайте також: Україна закриває кордони з ЄС (список)

Як повідомили в прес-службі “Укрзалізниці”, до цих обмежень між країнами курсували потяги № 960/961 Кошице – Мукачево, № 962/963 Кошице – Мукачево, № 8860/8863 Чиєрна над Тисою – Чоп і № 8862/8861 Кошице Чоп, що належать Словацьким залізницям, а також безпересадочний вагон “Укрзалізниці” № 26/382 Київ  Кошице.

У прес-службі уточнили, що поїзди Кошице – Мукачево, Чиєрна над Тисою Чоп і Кошице Чоп залишилися на території Словаччини.

“Пасажири безпересадкового вагона Київ – Кошице, який відправився 12 березня через Києва, залишили поїзд на станції Чоп. Повертатися до Києва вони відмовилися”, відзначили в “Укрзалізниці”.

Також повідомляється, що продаж квитків на зазначені поїзди припинений. Повернення коштів за раніше придбані проїзні документи проводиться у всіх квиткових касах “Укрзалізниці”.

Читайте також: Польща вводить санітарний контроль на кордоні з Україною

У прес-службі додали, що інші міжнародні поїзди і поїзди внутрішнього сполучення курсують за графіком, при перетині кордону з Україною всім пасажирам проводиться температурний скринінг.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com