“Слуга народу-3” буде йти з 27 березня на телеканалі “1 + 1”

21.03.2019, 21:49
17493

″Прем’єра серіалу ″Слуга народу-3″ на телеканалі ″1 + 1″ запланована на 27 березня о 20:45, Про це повідомила “Команда Зеленського” в Viber, пише “Інтерфакс-Україна

Читайте також: Netflix купив серіал “Слуга народу”: очікується всесвітня прем’єра

Інформацію журналістам підтвердили в PR-службі студії ″Квартал 95″. Відомо, що в серіалі буде 3 серії.

Нагадаємо, що громадська організація ″Комітет виборців України″ попросила Національну раду з питань телебачення і радіомовлення перевірити фільм ″Слуга народу″ та інші відеофільми та авторські програми з провідними – кандидатами в президенти України на предмет дотримання виборчого законодавства.

Також в КВУ заявили, що показ відеофільму ″Слуга народу – 3″ під час виборчого процесу має розглядатися як передвиборна агітація на користь кандидата в президенти України В.Зеленського і повинен бути сплачений з виборчого фонду кандидата.

Заступник голови Центральної виборчої комісії Євген Радченко пояснив, що оцінити, чи можна вважати серіал ″Слуга народу″ агітацією, тільки після його виходу, запланованого на березень поточного року.

4 березня в штабі Зеленського заявили, що новий сезон серіалу ″Слуга народу” вийде на екрани, коли завершаться зйомки. 12 березня Володимир Зеленський повідомив про завершення зйомок третього сезону телесеріалу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com