“Слуга народу” Богданець був судимий за бійку

26.11.2019, 17:30
54188

Нардеп від “Слуги народу” Андрій Богданець, вибраний на 163 окрузі (Тернопільська область), 17 серпня отримав два роки обмеження свободи з випробувальним терміном в один рік.

Читайте також: Нардеп, який відсидів за зґвалтування неповнолітньої призупинив членство у фракції “Слуга народу”

Про це повідомив в своєму телеграм-каналі колишній народний депутат Ігор Мосійчук та опублікував посилання на вирок суду.

Згідно з вироком суду, Богданець був засуджений через бійку, в якій потерпілий отримав тілесні ушкодження та змушений був пройти курс лікування.

Повідомляється, що в результаті таких неправомірних дій ОСОБА_1 ОСОБА_3 були спричиненні тілесні ушкодження у виді закритої черепно-мозкової травми у вигляді переломів лівої виличної кістки, передньої і зовнішньої стінок лівої верхньощелепної пазухи, з крововиливом у її порожнину, та виличного відростка лівої скроневої кістки, розходження лівого клиновиличного шва ; забою м’яких тканин лівої половини обличчя і струсу головного мозку, які за ступенем тяжкості належать до середньої тяжкості тілесних ушкоджень, оскільки у клінічному перебігу супроводжувались тривалим (більш ніж 21 день) розладом здоров’я.

В своїй публікації Мосійчук засумнівався, що Зеленський зможе виключити з фракції депутатів з кримінальним минулим Іванісова і Богданця.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com