“Слуга народу” пояснив, чому порушив закон та “кнопкодавив” у Верховній Раді (відео)

12.09.2019, 10:32
41627

Народний депутат 9-го скликання від партії “Слуга народу” Сергій Литвиненко, якого вчора спіймали на кнопкодавстві, пояснив, чому проголосував за свого однопартійця Олександра Скічка.

Читайте також: Нардепа, який обіцяв боротися із кнопкодавством, впіймали за тим же ж заняттям (фото,відео)

Коментар у нардепа взяв його колега, теж обранець громади від партії “Слуга народу” Олександр Куницький, розмістивши відповідне відео на своїй сторінці у Facebook.

“Друзі, коли я балотувався до Верховної Ради, то обіцяв Вам, своїм виборцям, боротися з таким ганебним явищем як кнопкодавство. Тому коли я побачив у мережі відео, як мій колега і однопартієць – Сергій Литвиненко проголосував за Олександра Скічка, я не зміг промовчати і пішов до нього, щоб з’ясувати його мотиви і вчинок”, – написав Куницький.

Коли Куницький підійшов до Литвиненка, нардеп розгубився, адже не очікував такого повороту і виправдався за свій вчинок, додавши, що це більше не повториться.

“Розумієте, коли робили поправки, ми обговорювали. Я хотів, щоб була більшість, переживав за це. І ми спілкувалися з ним. Це ж конституційна більшість має було бути… Я переживав за це. І ми спілкувалися з ним – він сказав, що його думка така ж, як ми всі повинні проголосувати”, – виправдався він.

Читайте також: Ще одну “слугу народу” піймали на кнопкодавстві

Нагадаємо, нардепа від “Слуги народу”, мажоритарника з округу №156 на Рівненщині (Березнівський, Костопільський та Сарненський райони) Сергія Литвиненка спіймали на кнопкодавстві.

Депутат голосував за іншого “слугу”-мажоритарника — Олександра Скічка (округ №197, Черкащина).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com