“Слуга” Третьякова, яка скаржилася на низьку зарплату нардепів, заявила, що українцям вистачить 5,5 тис. грн

18.06.2021, 17:08
97722

Народна депутатка України від “Слуги народу” Галина Третьякова заявила, що 5-5,5 тис. гривень зарплати “достатньо” для українців. Глава Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики водночас уточнила – каже вона лише про “фізіологічний рівень”. При цьому раніше вона скаржилася, що нардепи нібито отримують занадто мало.

Читайте  також: “Розстріляти ОПЗЖ”: Кива та Тищенко влаштували бійку у Верховній Раді (відео)

Коментар щодо заробітної плати політикиня дала “Стране“. Журналісти запитали у декількох нардепів, скільки повинні отримувати громадяни, щоб забезпечити гідне життя. Відповіді отримували різні: тисяча євро, 20, 22, 30 тис. гривень.

Третьякова назвала більш скромну суму. “На сьогодні на фізіологічному рівні, я вважаю, що цей рівень повинен бути 5-5,5 тисяч гривень”, – відповіла народна обраниця на запитання.

Вона продовжила, що потрібно орієнтуватися не на “фізіологічний” прожитковий мінімум, “а на соціальний чи національний”.

“Вважаю, що він зараз повинен становити не менше ніж 43-50% від середньої зарплати, що означає, що він повинен бути на рівні 6-7 тисяч гривень”, – додала Третьякова.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com