“Слуги народу”економлять на дітях: під Дніпром закрили школу (відео)

5.08.2020, 11:09
80483

“Слуги народу” визначилися зі стратегією розвитку освіти в Україні. Зокрема, − закриттям шкіл, адже грошей на всіх не вистачить. Так, під Дніпром, − у селищі Новоселівка закрили чергову школу. Заклад освіти виховував близько 50 дітей, а ще 10 вчителів залишилися без роботи, передає “Наше Місто“.

Читайте також: Названо області які можуть потрапити в “зелену” зону карантину: дані МОЗ

Як зазначається, школу в Новоселівці ремонтували, що називається, − всім селом. Нове обладнання, ремонт в кабінетах,− все робили своїми руками. Батьки і вчителі вклали не тільки власні гроші, а й душу, − все заради того, щоб діти вчилися в комфортних умовах.

Втім, випробувати оновлену школу дітям так і не вдасться. Ще в 2019 році монобільшість обрубала фінансування. Заклад закривають, а перед дітьми поставили вибір з двох сільських шкіл. Найближча, – за 10 кілометрів.

Дорогу до сусідньої школи, “дорогою” назвати – язик не повертається. 10 кілометрів розбитого асфальту. Втім, ремонту в найближчому майбутньому не передбачається. За словами голови сільради, нещаслива дорога знаходиться на балансі Дніпропетровської ОДА. Обласні чиновники вже встигли викинути гроші на саму “живу” дорогу в районі. Про інші, – найкритичніші забули.

Таким чином комфорт і безпека найменших жителів області знову виявилася “не на часі” для обласних чиновників і “Слуг народу”. Як економлять на українських школах, – дивіться у сюжеті на телеканалі ДніпроTV.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com