“Слуги народу” захищають “слугу крипти”: розкрито переписку Щиголя з підлеглим про отримання грошей

27.11.2023, 13:03
150421

Ексголову Держспецзвʼязку Юрія Щиголя САП і НАБУ взяли на крадіжці 62 млн грн. Розкрито переписку, в якій він, як зазначається, обговорює з ймовірним підлеглим отримання великої суми грошей.

Читайте також: РФ використовує технології британських компаній для виробництва власної зброї

“Мені тут привезли 6,4 – це 22 кіло. Може “мокрому” віддати гривні, щоб ручки не повідривалися… Важке п***а”, – йдеться в листуванні, яке опублікував у своєму Telegram голова громадської організації “Центр протидії корупції” Віталій Шабунін.

Листування Щиголя з ймовірним підлеглим

“Окрім того, що двоє “слуг народу” хочуть взяти на поруки Щиголя, один з них (Федієнко) розповідає, що “не все так однозначно”. З доданої переписки про вагу кешу добре видно всю “неоднозначність”, – пише Шабунін.

Нагадаємо, на криптогаманці ексголови Держспецзвʼязку було $1,5 млн. Також Шабунін додає в публікації цитату депутата від “Слуги народу” Олександра Федієнка на захист Щиголя:

“Я, слухавши, шукав для себе кожного разу, чи побачу я від сторони звинувачення те, що задіне мене з точки зору того, що я заберу цю заяву і скажу, що я не хочу брати на поруки Юрія Федоровича Щиголя. Але я цього не почув, шановний суд”.

За версією слідства, 2020 року власник групи компаній у змові з керівництвом Держспецзв’язку розробили схему заволодіння бюджетними коштами, виділеними на закупівлю обладнання та програмного забезпечення.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com