“Служить кольорам та інтересам Росії”: Володимир Кличко жорстко “розніс” очільника МОК

29.03.2023, 19:32
138129

Легендарний український боксер Володимир Кличко засудив скандальне рішення Міжнародного олімпійського комітету (МОК)  дозволити російським і білоруським спортсменам повернутися на міжнародні змагання.

Читайте також: «Українська команда» привезла на передову БПЛА для бійців 72-ї ОМБР

Олімпійський чемпіон та ексчемпіон світу з боксу розкритикував президента МОК Томаса Баха, заявивши, що той “служить кольорам та інтересам Росії”.

“МОК дозволяє російським та білоруським спортсменам брати участь в Олімпійських іграх під “нейтральним прапором”. Це рішення – хибний знак. Томас Бах служить кольорам та інтересам Росії. Це рішення забруднює олімпійський дух і схоже на цю війну: нісенітниця”, – написав Кличко-молодший на своїй сторінці у Twitter.

28 березня МОК рекомендував міжнародним спортивним федераціям дозволити атлетам з Росії та Білорусі повернутися до міжнародних змагань у нейтральному статусі, але з низкою обмежень. Росіянам і білорусам заборонено виступати в командних видах спорту, також вони не повинні підтримувати війну та мати контракти з арміями держав-агресорок.

Крім того, Бах повідомив, що питання участі росіян і білорусів в Олімпійських іграх 2024 та 2026 років поки що не розглядалося.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com