Смачні в’ялені томати: як легко приготувати вдома, ВІДЕО
В’ялені помідори – це неймовірно смачно. Їх використовують у приготуванні пасти, піци та інших страв.
Ця закуска вважається відмінним антидепресантом, адже покращує роботу нервової системи. Як приготувати в’ялені томати вдома – розповіла українська фуд-блогерка Валерія Чепішко.
Джерело: 24 Канал
Бюджетні в’ялені томати в домашніх умовах
В’ялені томати – “делікатес”, який в магазині продається за високою ціною, а насправді стоїть доволі дешево! Приготувати їх вдома дуже легко,
– зазначила Валерія Чепішко.
Інгредієнти:
- Маленькі м’ясисті помідори (Черрі, вершки та ін.) – 1 кілограм.
- Часник – 6 зубчиків.
- Оливкова олія.
- Італійські трави.
- Сіль.
Як приготувати:
- Помідори розрізаємо навпіл і викладаємо на деко з фольгою або пергаментним папером.
- Посипаємо томати сіллю й травами.
- У хаотичному порядку розкладаємо нарізаний часник і скроплюємо оливковою олією.
- Ставимо в розігріту до 80 градусів духовку приблизно на 4 години (режим верх/низ і періодично відкриваємо дверцята, щоб виходила волога).
- Готові помідори викладаємо в банку шарами: томати, трави, часник, оливкова олія і повторюємо комбінацію.
- Закриваємо банку і даємо повністю охолонути. Зберігати закуску потрібно в холодильнику. ⠀
Переглянути цей допис в Instagram
Помилка в тексті? CTRL+ ENTER
Коментарі (0)