Смерть Люка Перрі – зірки “Беверлі-Гіллз 90210”: реакція колег на втрату

5.03.2019, 12:13
14889

Новина про смерть популярного актора Люка Перрі, який зіграв красунчика Ділана у культовому серіалі 90-х “Беверлі-Гіллз, 90210” шокувала його шанувальників, близьких друзів та колег.

Читайте також: Помер зірка культового серіалу “Беверлі Гіллз 90210” Люк Перрі

Прихильники актора до сих пір не можуть повірити в те, що трапилося, як і колеги Люка по зніманнях, які залишили слова співчуття у своїх соцмережах та пригадали спільну співпрацю з актором.

Кенді Спеллінг

Однією з перших на смерть Перрі відреагувала дружина режисера серіалу “Беверлі-Гіллз” Аарона Спеллінга, Кенді.

“Я приєднуюсь до світу, який у жалобі через смерть Люка Перрі. Аарон і я любили його, з ним пов’язані чудові спогади про “Беверлі-Гіллз, 90210″. Мої щирі співчуття його сім’ї”, написала Кенді у своєму Twitter, знімок головних зірок серіалу.

Габраель Картеріс

“Дорогий, Люку, моє серце розбите. Я не можу підібрати правильних слів. Ти, мій друже, був могутньою душею і залишив свій слід в цьому світі. Моя любов і молитви з твоєю сім’єю і з тими, хто любив тебе”.

Ян Зірінг

“Дорогий, Люку. Я завжди буду жити в спогадах, якими ми ділилися останні 30 роікв. Нехай твоя подорож вперед збагатиться чудовий душами, які пішли перед тобою”.

Крістін Еліс

“З найважчим серцем. Я спустошена новиною про те, що ми втратили Люка. Я все ще шокована. У нене немає слів, крім як сказати, що він дійсно був доброю людиною. Його будуть оплакувати всі, хто його знає, і мільйони тих, хто його любить”.

Окрім колег за “Беверлі-Гіллзом” до жалоби приєдналися і інші зірки.

Леонардо Ді Капріо

“Люк Перрі був людиною з добрим серцем і неймовірно талановитим артистом. Для мене було честю працювати з ним. Мої думки і молитви звернені до нього та його близьких”.

Олівія Манн

“Люк Перрі був моїм першим коханням. Ех, більше навіть схоже на одержимість (Я носила шпильки з його обличчям до школи), я мріяла потрапити до Лос-Анджелесу, щоб зустрітися з ним. Я ніколи не була з ним знайома, але я чула, що він був насправді великою людиною”.


Також відомо, що після новини про смерть Перрі творці серіалу “Рівердейл”, в якому актор зіграв одну з головних ролей – батька Арчі Фреда Ендрюса, заявили, що припиняють знімання третього сезону проекту.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com