Смертей через COVID-19 в Україні вже може бути п’ять – МОЗ чекає на результати аналізів (відео)

24.03.2020, 20:48
67450

Смертей через ускладнення від нової коронавірусної хвороби в Україні вже може бути п’ять. Три із них уже офіційно підтвердило МОН. Ще в двох випадках чекають остаточних лабораторних результатів.

Читайте також: Пішов на похорон – рятують медики: на Тернопільщині чоловік заразився коронавірусом від священника

 Напередодні на Прикарпатті померла 65−річна жінка, у якої підозрювали інфікування COVID−19. Сьогодні, 24 березня, там же, на Прикарпатті, померла 60−річна жінка. Про це повідомляє ТСН.

Остаточні результати аналізів, чи були жінки заражені коронавірусом, очікують з лабораторії з Києва. Детальну інформацію Івано−Франківська облдержадміністрація має повідомити 25 березня під час щоденного брифінгу, пише “Галка”. Поки що невідомо, звідки саме сьогоднішня померла і в якому медзакладі вона перебувала.

За останніми даними, в Україні вже сотня заражених коронавірусом людей. Смертей в офіційній статистиці − три. Ще один чоловік із Чернівців уже одужав.

48епь03,ь

Нагадаємо, з 12 березня через пандемію коронавірусу в світі Кабінет міністрів України на три тижні запровадив карантин на всій території України задля протидії маштабного зараження українців.

з 18 березня Україна закрила кордони, припинено роботу метро, а також  обмежено автомобільнезалізничне та авіасполучення між містами й областями.

В Україні 3 березня зафіксували перший випадок зараження на коронавірус COVID−19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Ввечері 12 березня в Україні офіційно підтвердили ще два випадки зараження коронавірусом. Інфікування зафіксували в Чернівецькій та Житомирській областях. Жінка з Житомирщини померла від інфекції, ставши першою жертвою COVID−19 в Україні.

Станом на ранок 24 березня в Україні вже 97 підтверджених випадків, повідомляє Міністерство охорони здоров’я, лідерами заражень є Чернівецька область (38) з них один летальний та місто Київ (29).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com